SE REDESCHIDE O STRADĂ DIN BUZĂU

0
509

O stradă din apropierea Inspectoratului de Poliţie Judeţean, închisă la un capăt, în urmă cu mai mulţi ani, va fi redeschisă traficului rutier. Este vorba despre strada Locotenent Gheorghe Iacob, paralelă cu strada Frăsinet. Aceasta se va intersecta cu strada Mesteacănului care face legătura între Bazar şi Sala Sporturilor.
Strada Locotenent Gheorghe Iacob, paralelă cu strada Frăsinet va fi redeschisă traficului auto către strada Mesteacănului, cu care se va intersecta. Artera de circulaţie a fost închisă la un capăt, în urmă cu mai mulţi ani, accesul fiind posibil doar dinspre Inspectoratul de Poliţie Judeţean. Autorităţile locale au luat decizia redeschiderii acesteia după ce, în zonă a fost construit un bloc de locuinţe.
Primăria municipiului Buzău a emis autorizaţia de construire pentru a putea fi realizate lucrările de reconfigurare a străzii, iar după finalizarea acestora vor fi refăcute şi marcajele.
Strada va avea sens unic, aşa cum era în trecut. Artera va prelua astfel o parte din traficul foarte aglomerat din zona Inspectoratului de Poliţie, fiind paralelă cu strada Frăsinet, o altă stradă, de asemenea foarte aglomerată.

Laurenţiu Marinov/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ