SE REDESCHIDE TALCIOCUL

0
285

Vești bune pentru amatorii de chilipiruri. Comitetul Local pentru Situații de Urgență al Municipiului Buzău a hotărât ca talciocul din Drăgaică să fie redeschis începând de duminică. Atât comercianții, cât și clienții vor obligați să respecte toate măsurile de protecție stabilite de autorități.
Comitetul Local pentru Situații de Urgență al Municipiului Buzău a decis , în urma unei ședințe desfășurate online, redeschiderea Talciocului Drăgaica începând de duminică 30 august. Activitatea comercială se va desfășura în condițiile impuse în perioada de pandemie.
“Accesul publicului și desfășurarea activităților comerciale vor respecta întocmai Regulamentul pentru prevenirea răspândirii COVID -19 aprobat, de asemenea de Comitetul Local pentru Situații de urgență al Municipiului Buzău în cadrul aceleiași ședințe. Societatea Piețe Târguri și Oboare S.A. răspunde de punerea în aplicare a acestui Regulament și de respectarea tuturor dispozițiilor legale în vigoare privind protejarea populației în perioada de pandemie”, se arată într-un comunicat al Primăriei Buzău.
Talciocul din Drăgaică, frecventat de foarte mulţi buzoieni la sfârşit de săptămână a fost închis de autorităţi în luna martie, odată cu declanşarea pandemiei de coronavirus.

Laurenţiu Marinov/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ