SE REPARĂ SCARA PREFECTURII

0
41

Scara exterioară din spatele sediului Prefecturii Buzău a intrat în ample lucrări de reparații. Din cauza uzurii aceasta devenise un pericol pentru buzoienii care trebuiau să ajungă la Serviciul Pașapoarte, Oficiul de Cadastru sau la alte instituții ce funcționează în clădire.
Veche de 27 de ani, cu tencuiala și mozaicul afectate, cu părți metalice ruginite, scara exterioară din spatele sediului Prefecturii a intrat în lucrări de reabilitare ce vor ține timp de 3 săptămâni. Conducerea Prefecturii a solicitat Ministerului Afacerilor Interne să efectueze o expertiză tehnică, ulterior fiind alocate fondurile necesare refacerii acesteia, adică aproximativ 44 de mii de lei.
Buzoienilor care vor să ajungă la instituțiile ce funcționează în clădire li s-a asigurat accesul pe la intrarea dinspre Bulevardul Titulescu. Dată în folosință în 1992, scara nu a beneficiat de atunci de niciun fel de lucrări de întreținere.
Din cauza stării de degradare ridicate, utilizarea scării devenise un adevărat pericol pentru cei care trebuiau să ajungă la instituțiile ce funcționează în imobil.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ