SE TEM SĂ RECLAME

1
221

Conducerea Poliţiei buzoiene face apel la cetăţeni să reclame orice faptă de natură penală ce i-ar putea pune în postura de victime. Mai mult, poliţiştii spun că le pot oferi protecţie celor aflaţi în situaţii dificile. Sfaturile vin la scurt timp după atacul dat de un grupare interlopă la o pizzerie din cartierul Dorobanți.
Intensificarea evenimentelor violente înregistrate la Buzău în ultima perioadă este întâmplătoare şi constituie o excepţie. Cel puțin așa consideră conducerea Poliţiei judeţului, iar intervenţia a fost fermă. Poliţiştii mai spun că părţile implicate în cele mai recente conflicte se cunoşteau între ele şi cei din afara acestor cercuri nu au avut de suferit.
Şefii Poliţiei face referire la atitudinea ezitantă a celor care au de suferit în urma unor conflicte ori fapte de natură penală. Cu referire la atacul de la pizzeria din Dorobanţi, de săptămâna aceasta, ei le cer cetăţenilor să reclame de îndată situaţiile în care pot deveni victime.
Poliţia susţine că asigură protecţie procedurală persoanelor ce sunt sau pot fi implicate în situaţii conflictuale şi se tem să depună reclamaţii.

Laurenţiu Marinov/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. Si oare de ce se tem? De mult ce ii protejeaza politia dupa reclamatie?
    Cred ca de aia! In fine…
    oricum daca nu se mentiona la Bucuresti, nu vedeam noi deranj cu conferinte de presa…

LĂSAȚI UN MESAJ