SE TERMINĂ CU AGLOMERAȚIA DE PE AUTOBUZUL 2! Trans-Bus a achiziționat două autobuze second-hand

0
7660

Mai mulți localnici din Mărăcineni și Săpoca au reclamat la Tv Buzău faptul că elevii și navetiștii circulă precum sardelele dimineața în drum spre școală și serviciu. Astăzi, conducerea Trans-Bus a rezolvat această problemă prin alocarea a doua autobuze care au circulat unul în spatele celuilalt. Chiar și așa în cele două autobuze s-a făcut aglomerație.
Locuitorii din Mărăcineni se plâng că nici cele două autobuze care circula concomitent nu sunt suficiente. Călătorii solicită reapariția microbuzelor astfel încît localnicii să poată ajunge în municipiu fără emoții. Elevii se plâng că au probleme în a ajunge din Buzău la Mărăcineni după încheierea orelor.
În această dimineață, city managerul comunei Mărăcinei, Dumitru Constantin, a anunțat că a avut o întîlnire cu primarul municipiului Buzău, Constantin Toma, pe tema transportului de călători cu maxi taxi 2M și dincolo de podul de la Mărăcineni. Există o lege care permite în cazuri excepționale ca transportul să se poată realiza cu maxi taxi pînă la organizarea unor licitații. Dacă soluția nu va fi acceptată de Primăria Buzău, licitațiile vor fi organizate abia de anul viitor.
În condițiile în care soluția maxi taxi va întârzia, s-a găsit o variantă de rezervă. Trans-bus va achiziționa două autobuze second-hand care vor fi trimise pe traseul 2.
Cele două autobuze second hand vor fi achiziționate de la Sibiu, sunt de culoare roșie, și vor ajunge marți la Buzău. Ele li se vor adăuga celor trei autobuze portocalii, marca BMC, care circulau până acum pe ruta 2.

Florin Zafiu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ