SECȚIA BOLI INFECȚIOASE SE REABILITEAZĂ! CJ vrea să atragă fonduri europene

0
54

Sectia de Boli Infectioase intră în reabilitare. Consiliul Judetean vrea să atragă fonduri europene cu care să consolideze si să izoleze termic clădirea în care functionează acum sectia exterioară a Spitalului Judetean. Proiectul are nevoie urgentă de votul consilierilor judeteni.
Una dintre secțiile exterioare ale Spitalului județean Buzău intră în reabilitare. Consiliul Județean a întocmit documentația necesară pentru a atrage fonduri europene. Cu banii europeni se va realiza eficientizarea energetică a clădirii secției Dermato- Venerice. Acest compartiment funcționează în actuala clădire din anul 2007, dar care nu a mai trecut printr-un proces de reabilitare de ani de zile.
Proiectul urmează să fie promovat spre finanțare prin programul Operațional Regional 2014-2020. Finanțarea proiectului urmează să se facă pe bani europeni, însă înainte de a fi depusă documentația pentru finanțare este nevoie de avizul consilierilor județeni.
Acesta este doar unul dintre primele proiecte care vizează reabilitarea clădirilor secțiilor sanitare exterioare ale Spitalului. Consiliul Județean intenționează să mai depună documentația pentru alte trei clădiri.

DENISA IRIMIA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ