ȘEDINȚA COLEGIULUI PREFECTURAL, PRIN VIDEOCONFERINȚĂ

0
29

Marți, a avut loc ședința ordinară a Colegiului Prefectural din luna iunie, condusă de prefectul Leonard Dimian. Ședința s-a desfășurat în sistem videoconferință, menținându-se astfel măsurile de prevenire și limitare a îmbolnăvirilor cu noul Covid-19.
Ședința ordinară a Colegiului Prefectural din luna iunie s-a desfășurat tot în condiții speciale. Șefii instituțiilor deconcentrate din județ au fost convocați prin system videoconferință pentru raportul lunar.
”Modalitatea de desfășurare a ședințelor Colegiului Prefectural s-a schimbat, am trecut de la sistemul audioconferință la videoconferință. Vom menține această modalitate de lucru bazată pe tehnologie atât timp cât va fi necesar pentru a preveni îmbolnăvirile, fără să afectăm activitatea instituțiilor,” a declarat prefectul județului Buzău, Leonard Dimian.
Ședința ordinară a Colegiului Prefectural din luna iunie a avut pe ordinea de zi un raport și o informare. Este vorba despre raportul privind siguranţa în şcoli în anul 2019 – 2020, în baza Planului teritorial comun de acţiune la nivelul judeţului Buzău pentru creşterea gradului de siguranţă a elevilor şi a personalului didactic şi prevenirea delincvenţei juvenile în incinta şi în zonele adiacente unităţilor de învăţământ preuniversitar.
Informarea preyentată în Colegiul Prefectural privește stadiul lucrărilor desfăşurate în judeţul Buzău în cadrul Programului Naţional de Cadastru şi Carte Funciară.

Iuliana Sîrbescu&Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ