ŞEDINŢĂ DE URGENŢĂ LA CLM

0
157

Consiliul Local Municipal a fost convocat luni, în şedinţă extraordinară. Pe ordinea de zi s-au aflat 4 proiecte de hotărâri cu privire la documente necesare semnării unui contract de finanţare pentru Compania de Apă.
Şedinţă fulger, luni, la Consiliul Local Municipal. Şedinţa a fost convocată cu foarte puţin timp, înainte, astfel că nu toţi consilieri au reuşit să ajungă. Primarul Constantin Toma a explicat că proiectele privind Compania de Apă, supuse aprobării au un caracter urgent. Este vorba, în primul rând despre proiectul de hotărâre privind aprobarea studiului de fezabilitate pentru ”Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din județul Buzau, în perioada 2014 -2020” precum și a indicatorilor tehnico-economici ai proiectului.
Urgenţa adoptării proiectelor de hotărâre a fost susţinută şi de directorul Companiei de Apă, Simona Săvulescu. Prezentă în calitate de invitat, la şedinţa Consiliului Local Municipal, aceasta a prezentat o scrisoare pe care a primit-o de la Ministerul Fondurilor Europene
Finanţarea pentru municipiul Buzău se ridică la aproximativ 75 de milioane de euro, bani din care Compania de Apă urmează să fie înlocuite conductele vechi, atât de aducţiune şi va fi extinsă reţeaua de distribuţie. De asemenea va fi modernizată şi extinsă, reţeaua de canalizare.

Laurenţiu Marinov/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ