ȘEDINȚĂ EXTRAORDINARĂ LA CONSILIUL JUDEȚEAN

0
113

Consilierii judeţeni au fost convocaţi, vineri dimineaţă, într-o şedinţă extraordinară, în care trebuie să decidă cu privire la două proiecte cu caracter urgent. Este vorba în special despre hotărâri în cea ce privește valorificarea potențialului turistic şi investiţiile pentru modernizarea drumului pe tronsonul Vuntilă Vodă-Plaiul Nucului.
Membrii Consiliului Judeţean au trebuit să se pronunţe vineri, într-o şedinţă extraordinară pentru aprobarea formei a două proiecte cu fonduri europene aflata in derulare. Unul din proiecte de pe masa consilierilor a fost „Stimularea mobilităţii la nivel regional prin modernizarea infrastructurii rutiere de transport pe tronsonul Vintilă Vodă – Plaiul Nucului, judeţul Buzău”, POR 2021-2027, precum și aprobarea Acordului de parteneriat între administratia Județul Buzău și Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud-Est. Cel de-al doilea proiect urgent supus hotărârii celor 28 de consileri prezenți la ședință se referă la „Valorificarea potențialului turistic natural și antropic pentru dezvoltarea durabilă a județului Buzău” POR 2021 – 2027, precum și aprobarea Acordului de parteneriat între UAT Județul Buzău și Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud-Est, în implementarea proiectului.
Odată cu votul consilierilor aceste două proiecte europene, depuse la Agenția pentru Dezvoltarea Regională Sud-Est, vor fi semnate pentru a se putea accesa fondurile oferite de Uniunea Eurpeană.

Iuliana Sîrbescu/ Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ