ȘEDINȚĂ FULGER LA CONSILIUL JUDEȚEAN! Consilierii, consultați cu privire la Compania de Apă

0
52

Premieră la Consiliul Județean. De la înființarea Asociației de Dzvoltare Intercomunitară 2008 Buzău, cea care administrează Compania de Apă, aleșii județeni au fost consultați. Pe ordinea de zi a ședinței a fost un singur proiect de hotărâre care viza stabilirea unui mandat special reprezentantului județului în Adunarea Generală a Acționarilor Companiei de Apă în ședința programată mâine. Mai exact, aleșii au fost consultați cu privire la votul pe care îl va da reprezentantul Consiliului Județean în cadrul Adunării de la societatea de furnizare a apei. Teoretic, un astfel de proiect trebuia inițiat încă de la înființarea ADI 2008, însă până la izbucnirea scandalului pe tema Companiei de Apă nimeni nu a sesizat acest aspect.
Proiectul a trecut de votul majorității din Consiliul Județean, în timp ce opoziția a decis să se împotrivească. Ședința a fost una destul de importantă, iar aspectul care o diferențiază de celelalte este faptul că aleșii județului au fost consultați în în privința deciziilor ce vizează Compania de Apă.
Mâine, este programată o nouă ședință a Adunării Generale a Acționarilor Companiei de Apă, în cadrul căreia sunt din nou așteptate dispute între acționarul majoritar, adică Primăria Buzău și conducerea societății furnizoare de apă.

DENISA IRIMIA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ