Ședință pentru situația de pe strada Transilvaniei

0
91

Se caută soluții pentru rezolvarea problemelor cauzate de trasarea liniei continue
Valul de critici lansate la adresa administrației locale după trasarea liniei continue în lungime de 1,5 km pe strada Transilvaniei, care nu permite deplsarea pe străzile adiacente bagă Primăria în ședință. Constantin Toma, primarul municipiului a anunțat joi organizarea unei întâlniri în care se va discuta măsurile de remediare a situației, în contextul în care marcajul rutier nici măcar nu are avizul Poliției Rutiere.
Primarul Constantin Toma a anunțat organizarea unei ședințe speciale în care se va discuta situiația de pe strada Transilvaniei.
CONSTANTIN TOMA FACEBOOK
„Pe măsură ce înaintăm cu proiectele de infrastructură stradală, apar și discuții legate atât de oportunitatea acestor investiții, dar și de faptul că vom avea, de exemplu, piste speciale pentru autobuze și asta ar bloca totul. Joi, vom avea o ședință pentru strada Transilvaniei, cu toți factorii implicați, pentru a găsi cea mai bună soluție, în consonanță și cu angajamentele luate pe proiectul finanțat de la U.E.”
Strada Transilvaniei din municipiul Buzău a fost reabilitată după o lungă perioadă de timp în care șoferii au trebuit să îndure gropile din asfalt și apoi lucrările demarate de primărie. În ciuda faptului că autoturismele circulă acum în condiții foarte bune, marcajele rutiere au dat peste cap circulația rutieră. Linia continuă în lungime de aproximativ 1,5km trasată de drumari de la un capăt la celălalt al șoselei nu mai dă voie conducătorilor auto să vireze spre străzile adiacente. Marcajul rutier a dat naștere unui val de critici iar conducerea Primăriei Buzău a anunțat că se ia în calcul modificarea acestuia. Totodată, linia continuă care a dat peste cap circulația, nu are avizul Poliției Rutiere.

Florin Zafiu
Adrian Meteleanu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ