Ședințe și comisii din pricina situației de pe str.Transilvaniei

0
71

Primaria Buzău va modifica linia continuă
Valul de critici la adresa Primăriei Buzău privind trasarea de către drumari a unei linii continue de 1,5 km lungime pe strada Transilvaniei, care nu oferă posibilitatea șoferilor de a întoarce sau pătrunde pe străzile adiacente, a determinat municipalitatea să ia în calcul modificarea marcajului rutier. Având în vedere apropierea sărbătorilor, se așteaptă creșterea valorilor de trafic în zona comercială a orașului și prin urmare din nou nemulțumiri, nervi și sancțiuni.
Strada Transilvaniei din municipiul Buzău a fost reabilitată după o lungă perioadă de timp în care șoferii au trebuit să îndure gropile din asfalt și apoi lucrările demarate de primărie. În ciuda faptului că autoturismele circulă acum în condiții bune, marcajele au dat peste cap circulația rutieră. Linia continuă în lungime de aproximativ 1,5km, trasată de drumari de la un capăt la celălalt al șoselei nu mai dă voie conducătorilor auto să vireze spre străzile adiacente. Marcajul rutier a dat naștere unui val de critici iar conducerea Primăriei Buzău a anunțat că se ia în calcul modificarea acestuia.
Cel mai probabil, linia continuă va fi întreruptă în anumite zone pentru a da posibilitatea șoferilor să pătrundă pe străzile adiacente sau să întoarcă în zonele comerciale.
Având în vedere specificul comercial al străzii Transilvaniei și apropierea sărbătorilor, sunt așteptate valori de trafic ridicate. Din acest motiv șoferii solicită modificarea marcajului rutier cât mai repede.

Florin Zafiu
Adrian Meteleanu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ