ȘEDINȚELE AGA, RECONVOCATE! După două încercări eșuate

0
81

Întâlniri fără rezultat în Adunările Generale a Companiei de Apă Buzău. Ieri a fost programată o ședință ordinară, care s-a încheiat destul de rapid. Totul a plecat de la hotărârea Consiliului Local prin care Georgeta Cristea a primit mandat să reprezinte acționarul majoritar la ședință și care a fost revocată vinerea trecută. Inițial, Consiliul de administrație al Companiei a luat act de faptul că hotărârea respectivă nu mai există, iar pasul următor a fost ca același Consiliu să ia act de noua hotărâre, pe care a considerat-o similară. În aceste condiții, verdictul Consiliul a fost clar: procura nu e valabilă, iar reprezentantul Primăriei nu există, de fapt, la ședință în aceste condiții.
Georgeta Cristea a încercat să explice că hotărârea anulată de instanță și revocată de Consiliul Local săptămâna trecută nu e una și aceeași cu hotărârea adoptată vinerea trecută prin care a primit mandatul de reprezentare. Cei din Consiliul de administrație au găsit un viciu de redactare, astfel că, până la urmă, ședința s-a încheiat, practic, fără a se trece la proiectele de pe ordinea de zi.
În cele din urmă, ședința a fost suspendată pentru lipsă de cvorum. În această dimineață, a fost programată o nouă Adunare Generală a Acționarilor Companiei de Apă. Însă, astăzi la ședință nu s-a prezentat niciun acționar al Companiei de Apă. Singurii prezenți au fost președintele Consiliului de administrație al Companiei de Apă, Dumitru Cristea, avocatul Companiei, precum și cei care fac parte din secretariat.
Întrunirea va fi reconvocată, cel mai probabil, în termen de 30 de zile.

Denisa Irimia

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ