ȘEDINȚELE FOTO-VIDEO, O MODĂ DE SĂRBĂTORI

0
229

Este cea mai frumoasă perioadă din an, dar și cea mai aglomerată. În ajun de sărbători, fiecare își dorește să simtă atmosfera de Crăciun atât în casă, cât și în poze sau în filmări de familie. Cine nu și-ar dori să răsfoiască, peste ani, un album foto cu poze de profesioniste, sau să privească imagini emoţionante?
Studiourile foto sunt aranjate cu un decor special amenjat, realizat de profesioniști. Fiecare detaliu este important, de la cartea de povești, până la aparatul foto vechi sau clopoțelul auriu. Totul este aranjat astfel încât “să dea bine în poze, cât și pe video”. Pe fotograful Cătălin și videograful Adrian i- am găsit lucrând la editarea cadrelor surprinse în timpul unei sedințe.E o perioadă aglomerată pentri ei, dar au rupt din timpul preţios, pentru a ne povesti cum se desfășoară o ședință foto-video în studioul lor. Pentru că tot ce fac ei este din pură pasiune, reușesc să se împace și cu cei mai energici. Decorurile… rămân intacte și totul se transformă într-o joacă.
Cei doi colaborează perfect, sunt o echipă, iar rezultatul este remarcabil. Atenția la detalii este foarte importantă.
Situația epidemiologică, i-a împins și pe artiștii cunoscuți ai Buzăului să apeleze la serviciile colegilor pentru a înregistra colinde de sărbători în studioul frumos decorat.
O ședință foto-video ar putea fi și o idee de un cadou special . Pentru o astfel de ședință, doritorii trebuie să petreacă cel puțin o oră în studioul foto, dar vor pleca acasă cu cele mai frumoase cadre, ce vor folosi ca amintiri plăcute peste ani.

Iuliana Sîrbescu / Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ