SEDIUL COMPANIEI DE APĂ, TRANSFORMAT ÎN LOCUINȚE

0
208

Actualul sediu al Companiei de Apă va fi transformat în locuințe sociale. Spațiul va fi preluat de municipalitate, care va reamenaja etajul din acel imobil. Aici ar urma să fie înființate câteva locuințe pentru familiile defavorizate, însă tot în acest spațiu ar putea fi mutați și o parte din chiriașii de pe strada Cuza Vodă.
Primăria Buzău va cumpăra sediul vechi al Companiei de Apă, care are suprafață utilă de 822 de metri pătrați. Municipalitatea intenționează să transforme sediul instituției în locuințe sociale. Odată ce spațiul va fi recompartimentat, aici ar urma să fie găzduite familii cu situații materiale precare sau care au rămas fără un acoperiș deasupra capului în urma unor situații critice.
Practic, sediul Companiei se întinde pe un etaj întreg al blocului situat în centrul orașului. Vechile apartamente au fost compartimentate pentru birouri, iar acum urmează ca acestea să fie transformate în locuințe. În noille spații vor fi mutați și o parte dintre chiriașii Primăriei din locuințele de pe Strada Cuza Vodă, mai ales că acele imobile din centrul orașului urmează să fie reabilitate.
Compania de Apă din Buzău urmează să elibereze sediul în care funcționează acum aflat la etajul 1 al unui bloc de lângă Piața Centrală, în această toamnă, atunci când toți angajații se vor muta în incinta fostului Hotel Crâng.

DENISA IRIMIA/ ROBERT OPREA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ