ȘEF NOU LA CASA DE SĂNĂTATE

0
236

Casa Județeană de Asigurări de Sănătate are, de câteva zile, șef nou. De ani de zile, conducerea instituției s-a tot schimbat, mai multe persoane ocupând preț de câteva luni sau un an-doi fotoliul de președinte. Din acest motiv, și Casa de Sănătate nu se bucură de o imagine prea bună în rândul oamenilor, mai ales că, la nivel național, instituția a fost protagonista mai multor scandaluri de corupție.

La Buzău, de trei zile, pe funcția de președinte al CJAS Buzău a fost numită Raluca Ecaterina Alexandru, o tânără avocată în vârstă de 35 de ani, care va ocupa fotoliul de conducere cu delegație, până la organizarea unui concurs. Ea o înlocuieşte la conducere pe Paula Grigore, ocupantă a acestui post în ultimii doi ani, cu delegaţie. Raluca Alexandru este cel de-al 12-lea preşedinte din istoria CJAS Buzău şi a venit la această instituție în august, anul acesta, după ce a câştigat concursul pentru postul de funcţionar în cadrul Compartimentului Control.

Noul șef al Casei de Sănătate spune că va analiza activitatea cu privire la furnizorii de servicii, asiguraţii şi colaboratorii din toate sferele de activitate şi îşi doreşte să realizeze îmbunătăţirea serviciilor către beneficiari, asiguraţi şi colaboratori.

Raluca Alexandru este decisă să participe şi la concursul pentru postul de preşedinte-director general al Casei Județene de Asigurări de Sănătate atunci când se va organiza.

(DENISA IRIMIA)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ