ȘEF NOU LA PNL

0
809

După o jumătate de an de interimat al conducerii organizaţiei municipale a Partidului Naţional Liberal, vineri a avut loc conferinţa de alegeri a acestei organizaţii, care a fost deschisă de preşe¬dintele PNL Ludovic Orban şi de responsabilul zonal din partea conducerii centrale, deputatul Victor Paul Dobre. Alegerile pentru funcţia de preşedinte au fost o simplă formalitate, atât timp cât s-a înregistrat o singură candidatură, a consilierului local Constantin Ionescu.
Mai bine de jumătate de an, conducerea organizației municipale a Partidului Național Liberal de la Buzău a fost asigurată, cu titlu de interimar, de către fostul deputat Erland Cocei. Vineri, a avut loc conferinţa de alegeri a acestei organizaţii, care a fost deschisă de preşe¬dintele PNL Ludovic Orban şi de responsabilul zonal din partea conducerii centrale, deputatul Victor Paul Dobre. În deschiderea conferinţei, preşedintele Partidului Naţio¬nal Liberal, Ludovic Orban, şi-a exprimat speranţa ca noua echipă de la conducerea organizaţiei municipale PNL va da, în premieră după 1989, un primar liberal pentru Buzău.
Alegerile pentru funcţia de preşedinte au fost o simplă formalitate pentru că s-a înregistrat o singură candidatură, a consilierului local Constantin Ionescu. Acesta a declarat, la finalul conferinţei, că principalul obiectiv al său în calitate de preşedinte al organizaţiei municipale este să întărească organizaţia pentru viitoarele alegeri.
Constantin Ionescu va fi secondat de prim-vicepreşedinţii Vasile Olariu şi Vasile Carapit, precum şi de vicepreşedinţii Valeriu Mânăscurtă, Caroliţa Cimpoca, Melania Drăgostin, Aurel Dumitru, Emil Simonescu, Ion Barbu, Florin Sangiu şi Mircea Ion.

DENISA IRIMIA/ ROBERT OPREA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ