ŞEFUL C.J. HOTĂRÂT SĂ CANDIDEZE PENTRU UN NOU MANDAT

0
342

Petre Emanoil Neagu îşi doreşte un nou mandat de preşedinte al Consiliului Judeţean. El a anunţat că este hotărât să candideze, iar Partidul Social Democart, din care face parte a confirmat că îl susţine.
Social democraţii buzoieni şi-au stabilit candidatul la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean. Cel care va intra în cursa electorală din parte PSD, este Petre Emanoil Neagu, şeful în funcţie al Consiliului Judeţean. El a anunţat, la emisiunea „Subiectul Zilei”, de la TV Buzău că hotărârea de a candida pentru un nou mandat este, în acest moment una categorică.
SINCRON: Petre Emanoil Neagu, preşdintele Consiliului Judeţean Buzău 43:50-43:5447:04-47:11 (voi candida…consiliului judeţean/eu, clar…. consiliului judeţean)
Şeful Consiliului Judeţean susţine că iniţial nu a fost tentat să intre în cursa electorală pentru a rămâne în frunte instituţiei încă patru ani. Decizia a luat-o abia când s-a decis ca alegerea preşedinţilor de consilii judeţene să se facă prin votul direct al cetăţenilor nu prin numirea de către consilieri.
SINCRON: Petre Emanoil Neagu, preşdintele Consiliului Judeţean Buzău 48:25-48:45/48:55-49:13/49:46-50:05(am avut un gând…judeţeni/dacă mă duc….cetăţean/în momentul…sprijinul politic)
Neagu a explicat că îşi doreşte să continue ceea ce a început la Consiliul Judeţenean, pentru ca în urătorii ani să nu mai existe drumuri neasfaltate sau nereparate, să ducă la bun sfârşit proiectele începute şi să acceseze noi fonduri europene pentru investiţii în judeţ. Confirmarea candidaturii lui Petre Emanoil Neagu pentru un nou mandat de preşedinte al Consiliului Judeţean a venit vineri, şi din partea organizaţiei PSD Buzău, într-o conferinţă de presă.

Laurenţiu Marinov/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ