SEMNE DE ÎMPĂCARE! Neagu și Toma, braț la braț

0
108

Brat la brat. Asa i-a susprins finalul sedintei Asociatiei de Dezvoltare Intercomunitară pe primarul Constantin Toma si pe presedintele CJ Petre Emanoil Neagu. Ieri a fost pentru prima dată când cei doi au iesit împreună din sală si au dat declaratii jurnalistilor, semn că relatia dintre ei s-a mai imbunatatit.
Subiectul Compania de Apă aiscat, încă din vara anului trecut, tensiuni în relația dintre primarul Constantin Toma și președintele CJ Petre Emanoil Neagu, chiar dacă cei doi sunt colegi de partid. Nu de puține ori, șefii administrației locale și-au aruncat săgeți fie prin inintermediul declarațiilor de presă, fie printre colegi. Ieri a venit momentul ca cei doi să înceapă să facă pace și astfel, la finalul ședinței Companiei de Apă, primarul și președintele Consiliului Județean au ieșit braț la braț.
Dacă Petre Emanoil Neagu nu recunoaște tensiunile dintre el și edil, Constantin Toma se declară chiar surprins de atitudinea colegului său de partid.
Chiar dacă cei doi dau semne de împăcare, se pare că orgoliile sunt mai presus, iar dialogurile dintre cei doi sunt presărate cu ironii, dar și cu câteva contraziceri.
Disensiunile dintre primarul municipiului și președintele Consiliului Județean au început odată cu refuzul lui Petre Emanoil Neagu, în calitatea sa de șef al ADI 2008, de a-l susține pe Constantin Toma în demersurile de a-l schimba din funcție pe directorul Companiei de Apă.

DENISA IRIMIA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ