SEMNE DE ÎMPĂCARE? NEAGU ȘI TOMA, UMĂR LA UMĂR

0
348

C-tin Toma și Emanoil Neagu s-au deplasat în comuna Deleni din județul Iași pentru a participa la ceremonialul oficiat în memoria buzoienilor căzuți la datorie în iarna anului 1916-1917. În ciuda săgeților reciproce trimise în ultima perioadă cele două oficialități au stat umăr lângă umăr, astfel că s-a speculat o împăcare între cei doi. Apropierea dintre primar și președintele CJ a fost subliniată și de C-tin Toma, pe facebook.
„Am participat la Deleni, judeţul Iaşi, alături de preşedintele Consiliului Judeţean Buzău, domnul Petre Emanoil Neagu, de comandantul Diviziei 2 Infanterie Getica, general-maior dr. Lucian Foca, de alţi reprezentanţi ai autorităţilor locale, centrale, dar şi ai Bisericii Ortodoxe Române, la ceremonia de comemorare a celor peste 600 de ostaşi din Regimentul 48 Infanterie Buzău care au murit în cumplita iarnă 1916 – 1917, în timpul Primului Război Mondial”.
Imaginile cu Toma și Neagu umăr la umăr vin după ce, la finele săptămânii trecute, la festivalul Toamna Buzoiană cei doi s-au evitat și nu au urcat împreună pe scenă. În urmă cu două săptămâni, la alegerile din TSD, Toma și Neagu și-au trimis de la microfon săgeți reciproce.

DENISA IRIMIA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ