SEXY LAURA. Românca face senzaţie în Bundesliga! Buzoianca este cea mai bună marcatoare din Germania

0
173

Una din cele mai bune handbaliste din străinătate a vorbit în exclusivitate cu reporterii TV Buzău despre cariera sa. De şase ani buzoianca este stabilită peste graniţe, iar de câteva sezoane este cea mai importantă jucătoare a formaţiei Bad Wildungen. Handbalista a început sportul la Clubul Sportiv Şcolar din Buzău.
Cu o medie de 6,2 goluri pe meci, buzoianca a înscris 230 de goluri pentru formaţia sa, devenind golgheterul Bundesligii, adică a primului eşalon de handbal feminin din Germania. Laura ne-a spus cât de mult înseamnă handbalul pentru ea.
Buzoianca nu ar refuza o ofertă din Liga Naţională, mai ales că prima divizie de handbal feminin a României este cotată ca fiind una din cele mai bune de pe Bătrânul Continent.
Buzoianca nu i-a impresionat pe nemţi doar cu evoluţia din teren. Laura este una dintre cele mai atrăgătoare jucătoare din Bundesliga, iar stilul ei neconformist este pe placul suporterilor şi a presei din Germania.
În ciuda reuşitelor sale, Laura nu a fost convocată niciodată la echipa naţională de senioare, iar acest lucru tinde să devină cel mai mare regret al carierei.
Laura s-a născut la Buzău, pe 30 noiembrie 1984, joacă pe postul de inter stânga şi a făcut primii paşi în handbal la Clubul Sportiv Şcolar din localitate. În 2001 a îmbrăcat de trei ori tricoul reprezentativei de tineret, meciuri în care a reuşit să înscrie de tot atâtea ori.

REPORTER: ANDREI PIŢIGOI

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ