ȘI-AU ALES DELEGAȚII

0
74

Social-democrații buzoieni și-au desemnat sâmbătă, în cadrul Conferinței Județene a PSD, delegații care vor fi prezenți pe data de 10 martie, la Congresul partidului. Vorbim despre președinți de organizații locale, primari, parlamentari de Buzău, sau secretari de stat. La întrunirea de sâmbătă, ce a avut loc în Sala Mare a Consiliului Județean Buzău au fost prezenți 291 de social-democrați, din cei 310 convocați.  Componența delegației care va reprezenta Buzăul la Sala Palatului din București a fost stabilită, prin vot.  Totodată, deputatul  Marcel Ciolacu, preşedintele PSD Buzău, a menționat că la Congresul de sâmbăta viitoare, de la București, organizația social-democrată buzoiană va susține în continuare Guvernul PSD și totodată pe Liviu Dragnea.

Parlamentarul buzoian a mai adăugat că, în ciuda evenimentelor ce au avut loc spre finalul mandatului premierului Mihai Tudose, nu este în niciun conflict cu liderul de la Centru al social-democraților, Liviu Dragnea.

Marcel Ciolacu a mai menționat că, imediat după Congresul din 10 martie, va începe un tur al organizațiilor din județ, împreună cu președintele Consiliului Județean Buzău, Petre Emanoil Neagu.(Dana Sin)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ