ȘI-AU DAT DEMISIA DIN INSPECTORAT

0
107

Inspectoratul Școlar Județean funcționează, în acest moment cu o schemă incompletă de personal. Două posturi de inspector pe management instituțional au rămas vacante după ce titularele au demisionat pentru a ocupa, interimar funcțiile de inspector general, respectiv inspector general adjunct. După revenirea la conducere a vechilor șefe, cele două inspectoare au părăsit instituția.
Vechea conducere a Inspectoratului Școlar și-a reluat atribuțiile, săptămâna aceasta, după ce Ministerul Educației a transmis un ordin prin care echipa condusă de Florina Stoian a fost repusă în drepturi. Prin urmare Otilia Trifan, Daniela Lăptoiu și Geta Burducea, care au asigurat interimatul la șefia Inspectoratului au părăsit funcțiile pe care le-au ocupat în ultimele luni. Primele două, au pierdut însă și funcțiile de inspector de management pe care le deținuseră înainte de a fi numite inspector general, respectiv inspector general adjunct. Florina Stoian, revenită la șefia învățământului buzoian, spune că Otilia Trifan și Daniela Lăptoiu și-au dat demisia, deși ar fi putut să cumuleze funcțiile.
Posturile vor fi ocupate de persoane desemnate de fosta conducere a Inspectoratului Școlar Județean, în momentul în care numirea va fi făcută de Ministerul Educației.
Propunerile pentru posturile de inspector de management, rămase vacante, sunt potrivit Florinei Stoian, cadre didactice, foste directoare de școli.

Laurențiu Marinov/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ