ŞI-AU DAT MÂNA PENTRU UN SPITAL NOU, LA BUZĂU

0
129

Deputatul Ungureanu de la USR PLUS s-a întâlnit cu şeful C.J.
Un spital complet nou, la Buzău. Este promisiunea făcută de deputatul USR PLUS, Emanuel Ungureanu, pe care parlamentarul insistă să o respecte. Petru atingerea acestui obiectiv, el este hotărât să treacă peste orgoliile politice şi să dea mâna cu decidenţii locali care sunt dispuşi să îl susţină.
Deptatul USR PLUS Emanuel Ungureanu s-a întâlnit, marţi cu preşedintele Consiliului Judeţean, Petre Emanoil Neagu pentru o discuţie cu privire la construcţia unui nou spital la Buzău. Într-o postare video pe pagina sa de socializare parlamentarul a explicat de ce este gata să dea mâna cu adeversarii politici.
Deputatul USR PLUS, ales la Buzău a dat detalii cu privire la posibilitatea concretă de realizare a unui nou spital.
Emanuel Ungureanu a amintit că, în urmă cu mai multe luni s-a întâlnit şi cu primarul Constantin Toma, căruia i-a expus ideea de realizare a unui spital municipal, la Buzău pe un teren din cartierul Micro 14, care a aparţinut unei unităţi militare. Primarul nu a agreat însă locaţia identificată, iar discuţiile pe acest subiect s-au blocat. Acum, deputatul Ungureanu, susţine că președintele Consiliului Judeţean, Petre Emanoil Neagu i-a promis că mediază un angajament cu un om de afaceri din Buzău dispus să doneze un teren pentru acest obiectiv major.

Laurenţiu Marinov

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ