Simona Pătrașc are nevoie de ajutorul nostru! Are nevoie de sânge! Haideți să o ajutăm!

0
6472

,,Avem nevoie de ajutorul dvs.,, este strigatul disperat si plin de durere a unei mame care vrea sa-si vada fetita sănătoasă. Simona Pătrasc are 13 ani iar in aceasta vara a fost diagnosticată cu o forma rara de cancer osos la picioarul stang. Medicii de la spitalul Marie Curie, spun ca fetita trebuie operata de urgenta. Pentru asta insa, Simona are nevoie de ajutorul nostru. Toti cei care vor sa-i intinda o mana de ajutor sunt rugati sa mearga la Centrul de Transfuzii Sanguine din municipiu si sa doneze sange, sa doneze viata.
Se spune ca de Crăciun toate dorințele copiilor sunt îndeplinite. Simona Pătrașc, nu își dorește jucării sau dulciuri, îi cere lui Moș Crăciun un singur lucru: să se facă bine. În vara acestui an, fetita a fost diagnosticata cu cancer osos, o formă extrem de rara. Primele simptome au aparut in iulie anul trecut, cand Simona a inceput sa se planga de dureri in zona soldului-stang. Parintii au dus-o la medic iar primul diagnostic pus la Buzau a fost scolioză.
In vacanta de vara, durerile au devenit insuportabile iar fetita nu mai putea sa mearga normal cu piciorul-stang. Ingrijorati, parintii au mers in Capitală pentru investigatii amanuntite. Diagnosticul primit a fost unul socant: cancer osos!
Medicii specialisti spun ca este o formă de cancer foarte rară și este al doilea caz de acest fel din țara noastră. Exista însă speranța că Simona se poate vindeca însa pentru asta are nevoie urgenta de sange. Pe contul sau de pe o retea de socializare Simona a scris cateva randuri
,, Dragi prieteni cunoscuți și necunoscuți am o tumoră osoasă care trebuie operata urgent! Am grupa de sânge ABiv și din păcate spitalul nu are sânge suficient pentru mine! Dacă doriți și vreți să mă ajutați va rog să donati sange! Mulțumesc! Pentru mai multe detalii mesaj în privat!!!!,,
Pe pagina sa de facebook, curg mesajele de încurajare și rugămițile disperate din partea celor care își doresc să o vadă pe Simona din sănătoasă
Fetita aceasta este nepotica mea si sufera de cancer osos , are mare nevoie de orice grupa de sange, cei care vor sa o ajute o pot face din orice oras , cu mentiunea spitalul Marie Curie pt Simona Patrașc ! Solicitati bon de inregistrare. Va multumesc .
Oameni buni care sunteți aici mai aproape din București sau chiar și din coltul lumii .va rog din tot sufletul sa mergeți la spitalul Marie Curie sa donati sânge pt acest îngeraș care vrea sa traiasca..care vrea sa realizeze ceva in viață va rog, va rog..Simona este o luptătoare si știe sa treacă peste acest obstacol dar vedeți voi oameni buni ea acum are nevoie urgent de ajutorul dv…Are nevoie de sânge eu vreau sa donez sânge dar si eu am avut o problema ca a Simonei Cancer Osos si nu stiu daca voi avea voie sa donez si de acea va cer ajutorul…va rog oameni buni sa-i salvam viața acestui înger minunat va rog!!
Toti cei care vor sa faca o fapta buna si vor sa ii readuca Simonei, zambetul pe buze, pot merge sa doneze sange la Centrul de Transfuzii Sanguine specificand numele Simona Pătrașcu. Tv Buzău a lansat un apel umanitar și până acum câteva instituții publice au confirmat că vor dona sânge pentru Simona Pătrașc.

Rep. Simona Potîrniche

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ