Sinucidere la Pogoanele

0
928

O angajată a primăriei și-a luat viața din pricina unor probleme de serviciu
Caz dramatic la Pogoanele. O angajată a primăriei s-a sinucis lăsând în urmă un bilet de adio. Potrivit unor informații, femeia ar fi recurs la acest gest din pricina unor probleme de serviciu, nu atât de grave spun reprezentanții administrației locale încât să renunțe la viață. Inspectoratul Județean de Poliție Buzău a deschis o anchetă.
Tragedie la Pogoanele. O angajată a primăriei s-a sinucis, aruncându-se într-o fântână aflată în curtea mamei sale. Avea 56 de ani, o familie frumoasă și o carieră lungă în administrația publică locală. Lucra în cadrul Biroului de Taxe și Impozite iar la un moment dat ar fi spus colegilor că pleacă pentru câteva momente, însă nu s-a mai întors. Soțul a fost înștiințat de angajații primăriei, bărbatul alertând ulterior Poliția. Ultima dată femeia a fost văzută de către un vecin în timp ce mergea spre casa părintească.
Potrivit unor surse, femeia a lăsat un bilet de adio, cerându-și scuze soțului pentru gestul făcut și amintindu-i totodată că ar fi avut ceva probleme la serviciu. Primarul orașului Pogoanele a confirmat informațiile precizând însă că problemele nu au fost atât de grave încât să determine o astfel de decizie.
Inspectoratul Județean de Poliție Buzău a deschis un dosar penal pentru a stabili clar modul și circumstanțele în care a avut loc evenimentul.

Florin Zafiu
Adrian Meteleanu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ