Sinucidere la Spitalul Nehoiu

0
332

Un tânăr de 32 de ani, internat pe Secția de terapie intensivă a Spitalului Orășenesc Nehoiu, s-a aruncat de la etajul doi al unității medicale, murind pe loc. S-a întâmplat duminica dimineață, în timp ce personalul medical efectua tratamentul pentru alți pacienți.
Un tânăr de 33 de ani din Siriu, internat la Spitalul Orășenesc Nehoiu s-a sinucis, duminică, aruncându-se de la geamul salonului în care era internat, sub privirile neputincioase ale pacienților și personalului medical . Tânărul, un cunoscut consumator de alcool, se internase cu o reacție pancreatică acută, cauzată cel mai probabil de consumul de alcool, și a devenit agitat în cursul dimineții de duminică după ce timp de două zile a stat în spital unde nu a putut consuma alcool. Lipsa băuturii i-a provocat bărbatului o stare de agitație dimineața, în jurul orei 5.00, și după o oră, profitând de faptul că asistentul și infirmierul erau ocupați cu administrarea tratamentului altor pacienți s-a urcat pe pervaz și s-a aruncat în gol de la o înîlțime de aproximativ 12 metri.
Conducerea spitalului a demarat o anchetă alături de Poliție și urmează să se stabilească împrejurările în care omul și-a pus capăt zilelor.
Tânărul era șofer profesionist, dar și cunoscut drept un mare consumator de alcool. Se căsătorise în urmă cu trei ani, iar în ultima perioadă avea discuții cu soția lui tot din cauza aloolului.

DENISA IRIMIA/ ROBERT OPREA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ