Sinucideri pe bandă rulantă

0
22

Psihiatrii atrag atenția asupra unei perioade dificile pe care o parcurgem
Două sinucideri la interval de doar câteva zile în municipiul Buzău. Un taximetrist și un alt buzoian aflat într-o profundă stare de depresie. Cu toate că motivele pentru care cei doi au renunțat la viață sunt diferite, contextul este unul similar, sunt de părere medicii specialiști.
Un șir de tragedii au avut loc în ultima perioadă atât în Buzău cât și în țară. Cu câteva zile în urmă, un taximetrist în vârstă de 45 de ani s-a sinucis după ce a pierdut toți banii la jocurile de noroc. Este un viciu care conduce la tulburări de personalitate, sunt de părere psihiatrii.
Un alt buzoian a ales să renunțe la viață, potrivit unor informații, aflându-se într-o profundă stare de depresie. Bărbatul în vârstă de 54 de ani și-a anunțat mama că va recurge la gestul său pe care l-a și pus în practică.
Deși nu există o legătură între cauzele pentru care din nefericire cei doi buzoieni au recurs la un asemenea gest tragic, specialiștii sunt de părere că există totuși un context similar care din păcate își pune amprenta asupra unui număr din ce în ce mai mare de oameni. Este vorba despre scenariul pandemic pe care îl traversăm .
Cazuri de suicide au fost înregistrate și în țară. Un bărbat din Medgidia și-a pus capăt vieții după un scenariu parcă tras la indigo cu cel al taximetrismului buzoian.

Florin Zafiu
Adrian Meteleanu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ