SISTEME DE MONITORIZARE A TEMPERATURII CORPORALE

0
198

În instituțiile aflate în linia intâi, continuă lupta pentru combaterea Covid-19. Zilele trecute, în sala de așteptare a Unitatății de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Buzău a fost instalat un termoscanner pentru detectarea temperaturii corporale. Dispozitivul va fi folosit pentru monitorizarea angajaţilor UPU, dar și pentru pacienții aflaţi în sala de aşteptare.
Monitorul de control este situat în camera de registratură, iar camerele cu termoviziune au fost instalate, în sala de aşteptare, la intrarea în secţia UPU. Aparatul poate măsura, pe loc, temperatura pentru maxim opt persoane, iar senzorul de alarmă se activează când detectează o temperatură a corpului mai mare de 37 de grade.
AMBIANTA clip 003- 09 masca e mai roșie … 20,alarma
Şi la sediul Consiliului Judeţean Buzău a fost montat un aparat similar pentru monitorizarea salariaţilor şi a cetăţenilor care ajung în incinta instituției. Achiziţia celor două termoscannere, în valoare de 16.000 euro, a fost făcută de Consiliul Judeţean Buzău. Camera cu termoviziune reprezintă o soluție modernă la problema detectării prezenței febrei.

Iuliana Sârbescu/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ