Situația dramatică a șoferilor Trans-Bus

0
17

Promisiuni de creșteri salariale cu până la 11 %
Salariile oferite de Trans Bus SA îi aduc în pragul disperării pe unii dintre șoferi. Un angajat al companiei a relatat că drepturile bănești sunt mici în comparație cu volumul de muncă și condițiile pe care trebuie să le suporte. Un răspuns indirect al reprezentanților firmei a fost că salariile vor fi mărite.
Situație dramatică pentru șoferii din cadrul Trans-Bus SA Buzău, operatorul local de transport în comun. Scumpirile din ultima perioadă i-au adus la sapă de lemn în situația în care salariile au rămas aceleași iar programul este solicitant. Unul dintre angajați a răbufnit pe rețelele de socializare arătând faptul că banii pe care îi câștigă nu îi ajung să își susțină familia, ba mai mult programul de lucru îi ocupă și mai mult din timp.
Conducerea Trans-Bus SA Buzău nu a dorit să ofere un punct de vedere vizavi de situația relatată de către angajatul societății. În schimb, directorul companiei a precizat că începând din această lună va exista o creștere a salariilor.
Operatorul de transport a anunțat investiții majore și în ceea ce privește îmbunătățirea condițiilor de muncă prin achiziționarea unor autobuze noi, parte dintre ele electrice altele second-hand dar cu dotări moderne și la standarde actuale.

Florin Zafiu
Adrian Meteleanu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ