Slalom printre gropi! Șoselele din oraș arată ca după bombardament

0
526

Iarna este la final si asa cum ne-am obisnuit in prag de primavara si-au facut aparitia gropile. Pe unele străzi din oras s-au format adevarate cratere iar soferii nu le pot evita de fiecare dată, astfel că ajung cu masinile in service care sunt pline in această perioadă de clienti. Soferii buzoieni care si-au distrus masinile in gropile din oras pot cere Primăriei să le plătească daune.
A dispărut gheața și zăpada, adio tamponări, bun venit gropi adînci și planetare rupte. Aproape că nu există stradă în municipiul Buzău pe care să nu fi apărut vreo groapă. Asfaltul de proastă calitate din anii trecuți, s-a măcinat astfel că pe multe artere din oras s-au format chiar cratere pe care șoferii cu greu le pot ocoli. Unele dintre cele mai calamitate drumuri sunt cele din cartierele Broșteni și Dorobanți însă nici marile bulevarde nu se prezinta mai bine.
Dacă pentru soferi, gropile fac gaură in buget pentru service-urile auto este mană cerească. Multi aproape că nu mai fac fată cererilor astfel că incasările au crescut considerabil.
Iar costurile…
Marea asfaltare promisă de primărie mai durează. Chiar și edilul orașului se miră de modul în care arată drumurile municipiului dar deocamdată lucrările de reparatii se lasă așteptate.
De reținut că buzoienii care își strică mașinile în gropi pot cere daune de la administratorul drumului adică Primăria Municipiului Buzău. Demersul este anevoios dar dacă paguba este semnificativă atunci nici un efort nu este în zadar.

Florin Zafiu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ