ȘOFER IRESPONSABIL

0
39

Situație revoltătoare surprinsă de un pasager al unui microbuz de transport persoane. Șoferul mașinii nu este foarte atent la trafic și stă cu ochii în telefonul mobil, în ciuda faptului că transportă persoane, cărora le pune viața în pericol. Din păcate, poliția nu poate lua măsuri în astfel de cazuri.

Situația revoltătoare a fost surpinsă de un pasager de microbuz care efectuează curse regulate pe ruta Buzău- Râmnicu Sărat. Potrivit informațiilor furnizate de către respectivul pasager, șoferul microbuzului era mult mai atent la telefonul mobil decât la trafic, mai ales că acesta circula pe DN2 E85, șosea recunoscută de autorități drept una extrem de periculoasă din cauza numeroaselor accidente înregistrate frecvent. Imaginile au fost surprinse în timpul unei curse efectuate în jurul orelor 16.00, în timp ce microbuzul era plin de pasageri navetiști.

Din păcate, în aceste situații poliția nu poate lua nicio măsură față de șoferul iresponsabil care pune vieților pasagerilor în pericol. Pentru a putea fi sancționat pentru fapta sa, conducătorul auto trebuie prins în fapt de către oamenii legii.(DENISA IRIMIA)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ