ȘOFERI ÎN PERICOL

0
116

Pericol în trafic pentru șoferi, în zona Florica. După ce ani de zile, locuitorii din zonă s-au plâns de intersecția Drumului județean 203C cu Șoseaua europeană, reprezentanții Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere au demarat câteva lucrări de resistematizare rutieră, care au constat în montarea unor parapeţi metalici. Numai că, măsurile luate, în loc să-i ajute pe ajute pe șoferi, mai rău îi pune în pericol. Avertismentul a venit atât din partea autorităților locale din comuna Florica, cât și de la unii transportatori de persoane, care se plâng că nu au deloc vizibilitate și pot fi oricând acroșați de mașinile care circulă pe Șoseaua europeană.
Instituția Prefectului a efectuat un control în zona vizată, iar specialiștii au făcut mai multe simulări, care au evidențiat pricolul la care se expun șoferii.
Instituția Prefectului a solicitat CNAIR să analizeze și să dispună măsurile ce se impun pentru eliminarea riscurilor la care se expun participanții la trafic din zonă. Iar reprezentanții Companiei ar trebui să ofere un răspuns în cel mai scurt timp.
În situația în care responsabilii Companiei nu vor lua măsurile necesare, vor fi direct răspunzători pentru urmările eventualelor evenimente rutiere ce se pot produce.

DENISA IRIMIA/ ROBERT OPREA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ