ŞOFERII DE AUTOBUZE, SE PLÂNG DE AGLOMERAŢIE

0
104

Poliţia Rutieră i-a băgat în şedinţă pe şoferii de autobuz ai societăţii de transport public din subordinea Primăriei Buzău. În cadrul unei întâlniri ce a avut loc la sediul Trans Bus, poliţiştii le-au reaminitit şoferilor obligaţiile legale pe care le au atunci când se află în timpul serviciului şi transportă călători. De asemenea, poliţiştii i-au sfătuit ce să facă pentru a nu îngreuna şi mult traficul, şi aşa foarte aglomerat.

După ce reprezentanţii Poliţiei Rutiere le-au precizat şi ce sancţiuni riscă dacă încalcă regulile de circulaţie, şoferii de la Trans Bus, au relatat, la rândul lor cu ce dificultăţi se confruntă pe trasee. În primul rând ei s-au plâns de  infrastructura rutieră a municipiului Buzău care face faţă tot mai greu traficului auto. Şoferii cer reconfigurarea unor marcaje rutiere, a unor treceri depietoni şi redimensionarea staţiilor de autobuz care au devenit neîncăpătoare după creşterea substanţială a parcului auto al societăţii. Directorul Trans Bus, Gică Toader a promis că va discuta problemele ridicate de angajaţi, cu conducerea Primăriei, pentru a se găsi soluţii.

Poliţiştii au precizat că, numai în cursul anului trecut au fost înmatriculate în judeţul Buzău aproximativ 26 de mii de vehicule, fapt ce a dus la aglomerarea traficului şi la apariţia multora dintre problemele semnalate de şoferii de autobuze.(Laurenţiu Marinov)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ