SOLIDARI CU CARMEN ICHIM

0
153

Peste 40 de primari, între care și liberali, au semnat o petiție adresată conducerii Ministerului Afacerilor Interne prin care solicită menținerea în funcție a prefectului județului Buzău, Carmen Ichim. Adresa a fost trimisă către MAI, dar deocamdată nu a fost luată în seamă. Proiectul privind încetarea exercitării mandatului a fost adoptat de Guvern în şedinţa de marţi după-amiază.
Carmen Ichim avea informaţii certe încă de marți dimineață că va fi schimbată, motiv pentru care a organizat o întâlnire de rămas bun cu toţi şefii instituţiilor deconcentrate. Miercuri, un număr de 42 de primari, între care și trei liberali au semnat un memoriu prin care se solidarizează cu prefectul demis. Aceștia au trimis documentul la Ministerul Afacerilor Interne, pentru a-l ruga pe ministrul Marcel Vela să păstreze prefectul în cazul județului Buzău.
”În cei doi ani de mandat a rezolvat probleme ce trenau de foarte mulți ani legate de aplicarea fondul funciar, mediu, probleme sociale, situații de uregență, nivelul de implicare și expertiza în acest domeniu fiind determinante pentru soluționarea lor. Menționăm că acest demers de susținere a doamnei prefect este susținut de toți primarii județului Buzău, indiferent de apartenența politică, fapt ce dovedește că doamna Carmen Adriana Ichim a activat cu profesionalism și celeritate în toate circumstanțele, fără a ține cont de partidul din care aleșii locali au făcut parte”, se arată în scrisoarea semnată de primarii din județul Buzău.
Memoriul semnat de cei 42 de primari nu a fost însă luat în seamă, dat fiind că prefectul a fost demis.

DENISA IRIMIA/ ROBERT OPREA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ