SOLIDARI CU MARIA MARICA! Militarii și polițiștii au sărit în ajutor

0
222

Zeci de militari si politisti buzoieni au sărit în ajutorul Mariei Marica, tânăra de 30 de ani, care are nevoie urgentă de sânge. În urma apelului lansat de echipa TV Buzău, zeci de angajati ai Armatei si ai Politiei buzoiene au devenit solidari si s-au prezentat astăzi la Centrul de Transfuzii pentru a dona sânge. În scurt timp, acesta va fi trimis la Spitalul Fundeni astfel că Maria Marica va putea fi supusă interventiei chirurgicale de care are nevoie.
Tatăl Mariei Marica a fost cel care a cerut sprijinul echipei TV Buzău de a promova nevoia de sânge a fiicei sale. Impresionați de vârsta tânără a Mariei Marica, dar și de gândul că are acasă o fiica de nici trei anișori ce are nevoie de ea, ne-am mobilizat și am cerut ajutorul angajaților Armatei și a celor din Ministerul Afacerilor de Interne. În urma apelului lansat de TV Buzău, astăzi de dimineață, zeci de militari și de polițiști au venit la Centrul de Transfuzii pentru a dona sânge pentru Maria Marica.
Buzoianca Maria Marica are 30 de ani și din luna februarie a acestui an se află internată la Spitalul Fundeni din Capitală. Tânăra are acasă o fetiță de nici 3 ani și urmează să fie supusă unui transplant de măduvă, iar în acest sens are nevoie de sânge pentru ca intervenția să se realizeze cât mai repede. La fel ca Maria Marica mai sunt alte zeci de buzoieni ce sunt internați în spitale și au nevoie de sânge.
Cei care vor să mai doneze sânge sunt așteptați în orice zi de luni până vineri la Centrul de Transfuzii din Buzău, situtat pe strada General Grigore Baștan. Cei care sunt din Nehoiu sau din Râmnicu Sărat trebuie să știe că, periodic, echipe de la această instituție se deplasează la spitalele din aceste orașe pentru a colecta sânge.

DENISA IRIMIA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ