SOLUȚIE PENTRU PARCĂRILE DIN BUZĂU

0
48

Problema locurilor de parcare în municipiul Buzău a fost în permanență o adevărată bătaie de cap, pentru conducerea administrației locale. Pentru a mai rezolva această situație primăria a adoptat o serie de hotărâri în cadrul Consiliului Local Municipal. Numai că nici aceastea nu au fost o soluție ideală pentru a rezolva problema parcărilor.

Prezent la emisiunea ,,Subiectul Zilei”, primarul Constantin Toma a declarat că în urma numeroaselor discuții legate de acest subiect, pe care le-a avut cu buzoienii pe care i-a primit în audiență, a avut o întâlnire cu directorul Societății Trans Bus, Gică Toader în urma căreia s-a decis luarea unei măsuri ce ar putea să-i mulțumească pe cetățenii care dețin vehicule cu capacitate de peste 3,5 tone și nu au unde să le parcheze în municipiu.

Recent, primăria Buzău a inițiat spre dezbatere publică un proiect de hotărâre ce ar urma să fie supus spre aprobare în şedinţa ordinară a Consiliului Local al Municipal din luna februarie. Acesta ar viza implementarea unui nou regulament ce vizează staționarea voluntară a vehiculelor (cu excepția autoturismelor) cu o masă totală maximă autorizată mai mare de 3,5 t pentru transportul de marfă și a vehiculelor care au mai mult de nouă locuri pe scaune pentru transportul de persoane.(Dana Sin)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ