SOMAŢI SĂ MUTE RABLELE

0
69

Zeci de maşini abandonate zac încă pe trotuare sau în parcări, în fiecare cartier al Buzăului. Rablele ar trebui luate de proprietari de pe domeniul public, însă acest lucru nu se întâmplă întotdeauna, aşa că poliţişilor locali le revine sarcina să identifice maşinile abandonate şi să îi oblige pe deţinători să le ridice. Doar în ultima săptămână, Direcţia Poliţiei Locale Buzău, prin Servicul Circulaţie şi Disciplină Rutieră a depistat peste 30 de astfel de maşini şi i-a somat pe proprietari să intre în legalitate.
“De la începutul anului şi până în prezent, pe raza municipiului, au fost depistate 217 vehicule abandonate sau fără stăpân, 169 au fost ridicate de către proprietarii sau deţinătorii legali, 6 au fost ridicate de catre S.C. Urbis Serv S.R.L, iar în 42 de cazuri procedura este în desfăşurare. Doar în cursul săptămânii 30.07 – 03.08.2018 au fost depistate 32 astfel de vehicule, proprietarii sau deţinătorii legali fiind somaţi să le ridice de pe domeniul public sau să intre în legalitate” (SURSA: comunicat Poliţia Locală)
Politistii locali recomandă proprietarilor vehiculelor abandonate de cel puţin un an, pe domeniul public al municipiului, să ia măsuri urgente în privinta ridicării lor, în caz contrar urmând ca vehiculele să fie ridicate şi depozitate într-un spaţiu administrat de UrbisServ S.R.L.
Persoanele care nu nerespectă dispoziţiile legale, pot fi sancţionate cu amendă cuprinsă între 1.000-2.000 lei.

Laurenţiu Marinov

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ