SOMAŢII PENTRU PROPRIETARII DE RABLE

0
95

Câteva zeci de proprietari de anutovehicule din cartierele Dorobanţi 1 şi Dorobanţi 2 au fost somaţi de poliţiştii locali să îşi ridice maşinile de pe domeniul public. Vehiculele sunt abandonate de mai mult de un an şi ocupă inutil locurile de parcare.
Poliţiştii locali continuă să facă raiduri prin cartierele Buzăului , în căutare de maşini abandonate. Cea mai recentă acţiune de acest gen s-a desfăşurat în cartierele Dorobanţi 1 şi 2, ocazie cu care, angajaţii Primăriei au identificat 36 de vehicule ce nu au mai fost mişcate de multă vreme din parcări. Proprietarii acestor maşini au fost înştiinţaţi că trebuie să le ridice imediat din parcări,
Polițiștii locali recomandă proprietarilor sau deţinătorilor de vehicule abandonate pe domeniul public al municipiului, să ia măsuri urgente în privința ridicării acestora, în caz contrar urmând ca vehiculele să fie ridicate și depozitate într-un spațiu administrat de Urbis Serv. Totodată, buzoienii care nu nerespectă dispoziţiile legale, pot fi sancţionati cu amenda cuprinsă între 1000-2000 lei.

Laurenţiu Marinov

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ