ȘOMERII, INVITAȚI LA BURSĂ

0
104

Șomerii au șansa de a-și găsi un job. Vineri, are loc prima bursă generală a locurilor de muncă din acest an. Oferta angajatorilor este una bogată, cu aproape 800 de locuri de muncă disponibile, din care, peste 30, sunt destinate persoanelor cu studii superioare. Reprezentanții Agenției Județene de Ocupare a Forței de Muncă speră ca și prezența șomerilor să fie una numeroasă.
Vineri, de la ora 9,00, la sediul Colegiului Agricol se va organiza prima bursă a locurilor de muncă, din acest an. Este vorba despre o bursă generală, ce face parte din măsurile active ale Agenției pentru Ocuparea Forței de Muncă Buzău, fiind destinată corelării cererii și ofertei de forță de muncă de la nivelul județului. Numărul angajatorilor care și-au anunțat prezența la eveniment este unul destul de însemnat, iar aceștia pun la bătaie aproape 800 de locuri de muncă, dintre care 31 de posturi sunt destinate persoanelor cu studii superioare.
În continuare, agenții economici din Buzău sunt în căutarea forței de muncă pentru posturi precum, agent de securitate, confecționer, muncitor în construcții sau electrician. Șomerii care vor să participe la bursa locurilor de muncă trebuie să știe că vor avea mai multe șanse de a se angaja dacă au și o minimă calificare. În ultima perioadă, angajatorii sunt dispuși să ofere salarii și bonusuri atractive pentru muncitorii calificați, care sunt sunt tot mai greu de găsit.
Bursa care se va organiza vineri reprezintă o oportunitate pentru toți cei aflați în căutarea unei slujbe să cunoască mai bine piața muncii, ofertele de locuri de muncă, pentru a putea astfel să aleagă un joc conform pregătirii lor profesionale, sau, de ce nu, să se reorienteze profesional spre ocupații cu posibilități mai mari de angajare pe termen mediu și lung.

DENISA IRIMIA/ ANDREI METELEANU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ