ŞOSEAUA DE CENTURĂ S-A GĂURIT! Proiectul marii asfaltări, în stand by

1
87

Zăpada s-a topit, primăvara dă semne că se aşează, nu acelaşi lucru putem spune despre autorităţile locale care par să nu fie pregătite de lucrări. Municipiul Buzău s-a transformat într-o groapă în care şoferii îşi afundă zi de zi autoturismele. Fenomenul a fost observat chiar de către primarul Constantin Toma care deocamdată nu a anunţat un plan de măsuri.
De vină se face lipsa banilor. Fondurile Primăriei se duc pe salariile poliţiştilor locali, este de părere edilul. Însă această scuză nu cade deloc bine șoferilor, care fac slalom zilnic printre gropi în fiecare zi când merg la serviciu. Un exemplu în acest sens este chiar Şoseaua de Centură care s-a găurit chiar în curba în care de-a lungul timpului s-au produs zeci de evenimente rutiere dramatice. Porţiunea de drum este parcursă de cele mai multe ori cu viteze mari, iar gropile pot provoca în orice moment un accident. Autorităţile promit însă că lucrurile nu vor rămâne aşa.
Buzoienii care își strică mașinile în gropi pot cere daune de la administratorul drumului, adică Primăriei Municipiului Buzău. Demersul este anevoios, dar dacă paguba este semnificativă, efortul nu este unul zadarnic.

Florin Zafiu

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. Ce penibilități debitează inginerul!!!
    Sa spună ca din dorința lui mai plătește bani si firmelor de paza nu doar polițiștilor locali dar se face ca ploua.
    Cum va justifica??
    Vin vremuri grele peste nenea Toma!

LĂSAȚI UN MESAJ