SPARGERI LA AUTOMATE DE CAFEA

0
49

S-a ascuns de poliţiştii locali sub o maşină parcată. Astfel a crezut că poate scăpa, un bărbat care a spart mai multe automate de cafea şi le-a golit de bani. Agenţii l-au scos din ascunzătoare şi l-au dus la poliţie, unde a fost reţinut pentru 24 de ore.
În noaptea de miercuri spre joi, un echipaj al Poliţiei Locale, aflat în patrulare a observat un bărbat care se deplasa din direcţia străzii Alexandru Marghiloman spre strada Obor. În momentul în care a i-a văzut pe poliţiştii locali, individul a luat-o la fugă pe strada Cuza Vodă. Nu a ajuns prea departe, căci la câteva sute de metri, suspectul a fost imobilizat după ce a încercat să se ascundă sub o maşină. Imediat, agenţii au aflat de ce bărbatul a fugit de ei.
Luat la întrebări de poliţiştii locali, bărbatul a declarat că în acea noapte, a spart mai multe automate de cafea situate pe strada Bucegi, Alexandru Marghiloman şi Transilvaniei de unde a sustras sume de bani, iar la altele, doar a forţat sistemele de închidere fără a sustrage bunuri sau valori. Având în vedere cele constatate, suspectul a fost predat organelor de cercetare penală. Ulterior poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Buzău – Biroul de Investigaţii Criminale au luat măsura reţinerii pentru 24 de ore, împotriva bărbatului. Din investigaţiile efectuate de poliţişti a reieşit că el este principalul bănuit de comiterea altor două furturi de acelaşi gen, comise pe raza municipiului Buzău în noaptea de 16 spre 17 octombrie.

Laurenţiu Marinov

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ