SPECTACOL DE SĂRBĂTORI, LA PÂRSCOV

0
103

În prag de sărbători, locuitorii comunei Pârscov s-au adunat cu mic, cu mare, la Căminul Cultural. Acolo, Primăria a organizat, şi anul acesta, un spectacol, cu ocazia sărbătorilor de Iarnă.
Spectacolul de Sărbători, oferit de Primărie, este, deja o tradiție cu care, locuitorii din Pârscov, s-au obișnuit. Vineri, toți cei prezenți la eveniment, dar mai ales copiii, s-au bucurat nespus de cântecele de Crăciun și cadourile primite de la Moș Crăciun. În deschidere, corul Liceului de Arte Margareta Sterian a încântat publicul cu un recital instrumental de colinde. Partea a doua a spectacolului a bucurat publicul cu alte surprize venite din partea ansamblurilor de copii din Pârscov, care au dansat și cântat muzică populară și ușoară.
Programul evenimentelor de sărbători a început încă de dimineață cu serbarea Școlii Gimnaziale „Vasile Voiculescu”și a continuat la Căminul Cultural, tradiție pe care autoritățile speră să o păstreze mulți ani de acum încolo.
La eveniment au participat mulți prichindei, localnici, dar și profesori de la Școala Generală „Vasile Voiculescu” din localitate.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ