Spital, complex sportiv sau locuințe ANL?

0
5

Liberalii demontează proiectele anunțate de primărie
Liberalii buzoieni atrag atenția asupra faptului că pe terenul pe care primarul Constantin Toma a declarat că va urma să fie construit un spital municipal, a anunțat anterior că se vor ridica locuințe ANL iar apoi s-a răzgândit precizând că va fi inființat un complex sportiv.

SURSA GABRIEL AVRĂMESCU
, a transmis președintele PNL Buzău, Gabriel Avrămescu.
În anul 2017, edilul anunța că pe terenul aflat la ieșire din municipiul Buzău ar urma să fie construite locuințe, dovadă fiind o solicitare pe care primăria a făcut-o către Agenția Națională pentru Locuințe.

Ulterior, pe același teren, primarul Constantin Toma a informat despre realizarea unui complex sportiv cu o arenă de 500 de locuri, la ieșire din oraș spre Vernești.
Recent, primarul Constantin Toma a adus la cunoștință opiniei publice că în zona Vernești va fi construit de fapt un spital municipal.

GABRIEL AVRĂMESCU
“Dacă domnul primar nu are o viziune extrem de modernă asupra actului medical pe care îl ridică la rang de spectacol, în care este absolut necesară o arenă care să permită accesul a 500 de spectatori, atunci consider că este o glumă sumbră adresată buzoienilor! Sau poate construcția pe care Toma dorește să o ridice, la ieșirea din oraș spre Vernești , are câte un nivel dedicat fiecărei categorii în parte: locuințe ANL, bază sportivă și spital. Ar fi o viziune demnă de invidia arhitecților!”, a mai subliniat liderul liberalilor buzoieni, Gabriel Avrămescu.

Florin Zafiu
Adrian Meteleanu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ