SPITAL INAUGURAT DE MĂRŢIŞOR

0
36

Joi, 1 martie, la ora 10.00, este programată deschiderea oficială a Centrului de Sănătate Multifuncţional Pârscov. Această secţie exterioară a Spitalului Judeţean de Urgenţă Buzău a fost complet reabilitată şi utilată, cu o investiţie de aproximativ 350.000 euro. Locuitorii din Pârscov şi din localităţile învecinate vor beneficia de consultaţii medicale şi se vor putea trata acolo de afecţiuni uşoare, cazurile grave urmând să fie trimise la Spitalul Judeţean Buzău. La spital va exista serviciu de permanenţă, urmând să funcţioneze 24 de ore din 24.

ISU, ZECI DE INTERVENŢII

Pompierii de la ISU Buzău au înregistrat în numai 24 de ore, un număr de 25 de situații de urgență care au necesitat intervenţia serviciilor profesioniste, dintre care 15 cazuri medicale şi 10 intervenţii pentru stingerea incendiilor. Acestea din urmă au izbucnit la locuințe individuale fiind localizate la nivelul coșului de fum, unul dintre aceste propagându-se și la acoperișul locuinței pe o suprafață de aproximativ 60 metri pătraţi.

FURT DINTR-UN MAGAZIN DE ELECTRONICE

Poliţişti au identificat principalii bănuiţi de comiterea unui furt dintr-un magazin de electronice din Buzău, prejudiciul fiind de peste 12.000 de lei. Din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit faptul că bănuiţii, trei bărbaţi cu vârste cuprinse între 28 şi 50 de ani, toţi din Bucureşti, în cursul lunii octombrie 2017 ar fi sustras din incinta unei societăţi comerciale din Buzău mai multe produse electronice, prin îndepărtarea cu dispozitive improvizate a sistemelor de asigurare antifurt, precum şi profitând de neatenţia personalului de serviciu. Luni, au fost efectuate trei percheziţii domiciliare pe raza municipiului Bucureşti, iar în urma activităţilor au fost ridicate mai multe înscrisuri, dar şi dispozitive improvizate, susceptibile că ar fi fost utilizate de cei în cauză la comiterea furtului. Poliţiştii au dispus continuarea urmăririi penale faţă de bănuiţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ