Spitalul Județean anunță starea victimelor accidentului de la Spătaru

0
2

Trei din cei cinci răniți sunt stabili. Doi transferați în Capitală
Trei dintre cele cinci victime ale accidentului grav de circulație produs pe DN2E85, în dreptul localității Spătaru, în care a fost implicată o ambulanță, sunt internate la Spitalul Județean Buzău. Potrivit reprezentanților unității de urgență, starea lor este stabilă.
Alte două persoane, printre care șiun copil de 11 ani au fost transferate de urgență la o unitate medicală din Capitală.
Un accident de circulație s a produs luni pe DN2E85, în localitatea Spătaru. Potrivit polițiștilor a fost vorba de o coliziune între 3 autovehicule, un autoturism condus pe direcția București către Buzău de către o șoferiță în vârstă de 45 de ani din Buzău, o autoutilitară cu remorcă ce se deplasa pe aceeași direcție la volanul careia se afla un conducător auto buzoian, de 51 de ani, respectiv o ambulanță, condusă de către un șofer de 49 de ani, de asemenea din Buzău. Accidentul s-a soldat cu rănirea a 5 persoane: un cadru medical al autospecialei, o buzoiancă, în vârstă de 38 de ani, respectiv 4 ocupanți ai autoturismului.

Florin Zafiu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ