Spitalul Judetean are un nou director medical! Medicul ortoped, Dragos Porumb

0
712

Spitalul Judetean Buzău are un nou director medical. După pensionarea medicului Stanciu Paraschiv, conducerea unitătii spitalicesti a căutat solutii pentru ocuparea acestui post. Medicul Dragos Porumb a fost cel care a acceptat propunerea de a fi noul director medical al institutiei.
Începând de luni, Spitalul Județean de Urgență Buzău va avea un nou director medical. Mandatul de doi ani al doctorului Stanciu Paraschiv a expirat la finalul lunii martie, situație care a coincis cu atingerea vârstei de pensionare a acestuia, după care, potrivit legii, nu mai poate îndeplini funcții de conducere. În aceste condiții, în ultima peerioadă, reprezentanții celei mai mari unități spitalicești din județ au căutat persoana potrivită pentru preluarea atribuțiilor acestei funcții. Mai mulți medici cu experiență au refuzat propunerea.
În cele din urmă, doctorul Dragoș Porumb, medic ortoped a acceptat propunerea conducerii Spitalului Județean. Numirea in aceasta functie trebuie avizata de Consiliul Judetean. Dacă răspunsul va veni rapid, medicul Porumb își va primi imediat atribuțiile.
Medicul ortoped Dragoș Porumb, în vârstă de 45 de ani, va îndeplini funcția de director medical în regim de interimat timp de șase luni, după care se va organiza concurs pentru ocuparea acestui post.

DENISA IRIMIA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ