Spitalul Județean permite vizitele pacienților

0
13

Reguli și program pentru vizitatori
Ridicarea restricțiilor determină Spitalul Județean Buzău să ia măsuri vizavi de regulamantul prin care sunt organizate vizitele pentru pacienți. Începând de miercuri buzoienii pot duce alimente sau alte bunuri celor care sunt internați în secțiile unității spitalicești dar vor trebui să țină cont totodată de o serie de reguli.
Starea de alertă a luat sfârșit drept urmare prevederea care interzicea vizitele la Spitalul Județean Buzău pentru pacienții non-covid a fost ridicată. Începând cu data de 9 martie, buzoienii care vor să petreacă timp alături de cei care se află internați o pot face între orele 8.30-10.30 respectiv 14.00-16.00
Vizitatorii vor trebui să țină însă cont de o serie de măsuri deosebit de importante. Printre ele purtarea unui echipament de protecție.
Referitor la structura paturilor destinate pacienților Covid, aceasta s-a modificat parțial existând paturi în continuare în Secția de Terapie Intensivă. De asemenea, secțiile de profil respectiv Boli Infecțioase, Pneumologie vor trata pacienții diagnosticați cu SARS COV 2.

Florin Zafiu
Adrian Meteleanu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ