SPRIJIN PENTRU PRODUCĂTORII DE LEGUME

0
190

Autorităţile judeţului se implică în susţinerea producătorilor locali de legume. Prefectura a întocmit o bază de date care cuprinde producătorii agricoli persoane fizice care valorifică legume în stare proaspătă. Toți acești producători pot asigura fără probleme aprovizionarea și vânzarea către populația județului a legumelor obținute în ferma sau gospodăria proprie.
Susținerea continuității în aprovizionarea și vânzarea către cetățeni a legumelor proaspete din gospodăriile proprii ale producătorilor agricoli, este unul dintre obiectivele prioriare ale autorităţilor. În acest sens, Prefectura a întocmit o bază de date care cuprinde producătorii agricoli persoane fizice care valorifică legume în stare proaspătă. Astfel au fost identificaţi în județul nostru 1057 de legumicultori. Toți acești producători pot asigura fără probleme aprovizionarea și vânzarea către populația județului a legumelor proaspete, obținute în ferma sau gospodăria proprie. Baza de date a fost transmisă la ministerul de resort, pentru adoptarea unor măsuri de intervenție.
Prefectul judeţului îi încurajează pe buzoieni să cumpăre produse din piețele agroalimentare de la aceștia oameni harnici, mai ales că pot găsi orice acum, de la trufandale de primăvară până la legume de toamnă.

Laurenţiu Marinov/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ