STADIONUL DE ATLETISM SE REABILITEAZĂ! Va fi pregătit pentru competiții naționale

0
267

Vesti bune pentru iubitorii de sport din Buzău. Stadionul de atletism va intra într-un proces de reabilitare, desfăsurat pe mai multe etape. În prima fază, se va reface pista de alergare si se va pregăti un teren de antrenament. La finalul procesului de modernizare, stadionul va putea găzdui competiții nationale.
Stadionul de atletism a fost un obiectiv demn de intenții lăudabile pentru mai mulți responsabili din Primărie de-a lungul anilor, însă nu a fost nimic pus în practică. Acum edilii au pregătit un proiect menit să aducă obiectivul la standarde moderne. Procesul de reabilitare a stadionului de atletism se va desfășura pe mai multe etape. Prima va fi demarată în acest an și va viza refacerea pistei de alergare.
Decizia de a reabilita stadionul de atletism a fost luată de reprezentanții municipalității după ce au constatat că țara noastră nu dispune de prea multe stadioane omologate să găzduiască competiții naționale și internaționale. Tocmai de aceea, după reabilitare pe stadionul din Buzău se vor putea disputa meciuri importante. Totodată, buzoienii iubitori de sport vor putea merge în continuare să alerge ori să facă alt tip de sport.
Pentru iubitorii de mișcare în aer liber, Primăria intenționează să amenajeze piste de alergare și pentru bicicliști în Parcul Crâng, însă numai dacă pădurea va fi preluată de către municipalitate.

DENISA IRIMIA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ